Quiropràctica: millor salut, menys dolor


incredibles01.jpgLa quiropràctica és la tercera professió sanitària d’atenció primària en el món i s’ocupa del diagnòstic, el tractament i la prevenció de les alteracions del sistema músculoesquelètic i dels efectes que produeixen aquests desordres en la funció del sistema nerviós i en la salut en general.

Els doctors en Quiropràctica cursen 6 anys d’estudis universitaris (a Estats Units, Anglaterra, Dinamarca, França i, des d’octubre del 2007, també a l’Estat espanyol), la qual cosa significa que compten amb els mateixos coneixements científics que els doctors en Medicina. La diferència principal radica en què els doctors en Quiropràctica no recepten medicaments ni realitzen intervencions quirúrgiques. La quiropràctica consisteix en realitzar ajustaments, que són moviments molt precisos i alhora suaus realitzats amb les mans. El propòsit dels ajustaments és normalitzar les relacions articulars a la columna vertebral o a les extremitats. L’ajustament canvia la mecànica de les articulacions i, amb la convenient repetició, estableix la funció nerviosa, muscular i articular correcta.

De l’extensíssima sèrie de mètodes d’ajustaments adquirits al llarg de set anys d’estudis universitaris superiors, el seu doctor en Quiropràctica serà qui decidirà quins aplicar per a aconseguir un òptim resultat en el seu cas particular.

Les condicions més comunes per a les quals els pacients busquen ajuda a la consulta d’un quiropràctic són: la lumbàlgia, el dolor a les cervicals, els mals de cap, la ciàtica, l’hèrnia discal, el dolor a les articulacions, l’artrosi, el dolor muscular, la fibromiàlgia, les fiblades i la síndrome del túnel carpià.

Les cures quiropràctiques són aconsellables a tot tipus de gent; tant per a nounats, esportistes, com per a persones grans que volen deixar de prendre antiinflamatorios i volen viure millor.

 

Bret D. Herz

Doctor en Quiropràctica  Fundador del Quiropràctica Penedès

 

Comentari d’un pacient:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s