Galeria

Sopa de cogombre


Ingredients per a 4 persones:

4 cogombres grans

1 ceba

1 got i mig o dues pastilles de brou

2 formatgets

aigua

oli d’oliva

sal pebre

Elaboració:

Peleu la ceba i talleu-la en rodanxes, escalfeu l’oli en un cassó, afegiu-hi la ceba i sofregiu-la 5 minuts fins que quedi transparent; remeneu de tant en tant. Peleu lleugerament els cogombres, talleu-los en petits trossos i afegiu-los al cassó; aboqueu-hi el brou de verdures, o les pastilles de brou dissoltes en dos gots d’aigua calenta, i coeu-ho durant 15 minuts fins que els cogombres estiguin tendres. Afegiu-hi els formatgets, retireu-ho del foc i tritureu-ho amb la batedora fins a obtenir una crema homogènia. Salpebreu i serviu, calenta o freda.

2 responses to “Sopa de cogombre

  1. Vols dir que enlloc de cogombre no vols dir carbassó?

  2. Benvolguda Nora.
    Potser en castellà la teva dupte s’esvairà.
    Carbassó en castellá es: calabazín
    Cogombre en castellà es: pepino

    Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s