Tanins, bar-restaurant-braseria


 

S’inaugura el nou Tanins!

El passat divendres es va inaugurar el nou Tanins a Vilafranca del Penedès, especialitzat en carn i verdura a la brasa (botifarra, cansalada, entrecot, costelles, rostits de tira; acompanyat de carxofes, gírgoles, espàrrecs…) en un gran i renovat menjador interior. La brasa és a la vista i a demanda: els clients poden demanar el tall o peça de verdura que volen d’entre els que estan exposats a la nevera i el cuiner els el cuinarà a l’instant. 

Al Tanins disposen també de plats de peix (com ara el suquet, el llenguado a la planxa…), d’entrants freds i calents, alguns a la brasa, i d’una carta especial per als petits. També ofereixen una extensa carta de vins i caves tant del Penedès com d’altres DO.

L’horari en què podeu gaudir de la braseria és de la 1 del migdia a les 4 de la tarda, cada dia, i de les 8 del vespre a les 11 de la nit, els dijous, divendres i dissabtes; caps de setmana inclosos. 

A la zona de l’entrada del local hi ha servei de bar-cafeteria, on es pot esmorzar, berenar o prendre un aperitiu, tapes, embotits… I, just al costat, d’aquí a un mes s’inaugurarà un nou servei de l’establiment: un espai amb pollastres a l’ast, vins i plats per emportar amb la mateixa qualitat del restaurant. 

Plaça Estació, 1. Vilafranca del Penedès. Telèfon: 680 95 99 26


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s