La calor del Dr Ito: la ITO THERMIE


La calor del Dr Ito: la ITO THERMIE

La teràpia de Ito Thermie es basa a donar un suau estímul de calor sobre el cos, utilitzant un aparell anomenat reionki, dins del qual s’introdueix un encens compost per una barreja de diverses plantes medicinals que, per sí mateixes, tenen efectes tranquil·litzadors sobre la ment, són diürètiques i afavoreixen la formació de sang. Combinades amb l’estímul d’un massatge de fricció suau, aquestes plantes actuen sobre els sistemes nerviós, circulatori i endocrí, entre d’altres, proporcionant un alleugeriment del dolor, l’estrès mental, la falta de vitalitat i possibles deficiències del sistema immunològic.

La Ito Thermie es practica amb la finalitat de promoure el poder curatiu innat de cada persona, sent tan útil de manera preventiva com de tractament. Podríem dir que els practicants de la Ito Thermie tracten els pacients tant mental com físicament.

Indicada per a totes les edats

És efectiva per a tot tipus de trastorns de la salut i especialment pels del sistema nerviós, estrès, falta de vitalitat, depressió i ansietat; actua sobre articulacions, genolls, malucs, etc; i és excel·lent per als problemes de vèrtebres cervicals, dorsals, lumbars i sacra; afavoreix la circulació sanguínia; mostra grans resultats en la pell; millores en la fibromialgia; i, en general, harmonitza ment i cos.

Indicada per a totes les edats, és molt efectiva en nens i gent gran. La majoria de persones milloren entre la primera i tercera sessió, sent notable a partir de la sisena a la desena.

Les tres fonts d’ energia de la Ito Thermie

Aquesta tècnica combina tres estímuls, que per separats son ja molt terapèutics y que plegats la converteixen en quelcom únic: l’estímul de la calor que desprenen els aparells -molt especial, doncs ha de penetrar en el més profund del cos-; el mecànic, que es pròpiament el massatge que s’exerceix sobre la pell en alguns zones reflexes i punts acupunturals; i, finalment, l’ aromoteràpia, generada per la combustió de l’encens de plantes medicinals. Aplicades alhora, aquestes tres fonts d’energia generen un estat únic d’harmonia, benestar i relaxació.

Origen de la tècnica

La teràpia que va desenvolupar el 1929 el doctor Kin-Itsu Ito, psiquiatre per la Universitat de Tòquio, té una base científica, integra els antics principis de la acupuntura, la moxibustió, el shiatsu i el massatge i incorpora el concepte de medicina oriental segons el qual l’experiència té molta importància i la salut i el benestar del pacient es consideren com un tot en el seu conjunt.

Marc Juncosa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s