Restaurant Xeflis


restaurant xeflis

Cuina catalana de qualitat

Fundat l’any  1984 per la família Abril, la seva oferta gastronòmica era bastant mes austera, doncs la seva especialitat eren els pollastres a l’ast, dels quals alguns encara se nen recorda. De mica en mica el que va començar sent un bar-restaurant molt modest ha anat evolucionant any rera any al igual que la seva oferta gastronòmica, de la qual avui en dia estan la mar de contents.

Especialitzats en cuina Catalana, a la seva carta i trobareu les preparacions mes típiques de la cuina (la Catalana), com escalivades, esqueixades, canelons, escudella barrejada, cargols a la llauna, vedella amb rovellons, peus de porc guisats, bacallà de set maneres diferents, etc. A mes del millor peix fresc, carns a la brasa i els postres d’elaboració casolana.

Seleccionen els millors productes locals, com les “Botifarres de la Tia Núria” (Can Barba), el xai de Cabrils d’en Bertran (Vilassar de Dalt), les magnífiques hortalisses d’en Josep Suari (Pitu, pels amics) o el Pa d’en Xàvi de Can Bargallo (Vilassar de Mar).     

Durant l’any la nostra terra ens aporta una gran varietat de productes de temporada , els quals ells introdueixen a la carta cadascun a la seva temporada.

Hivern: Calçots, Carxofes, Escudella de Pagès, Olla Aranesa, Civet …

Primavera: Calçots, Espàrrecs de marge, Faves i Pèsols del Maresme, Maduixes i  Maduixots … 

Estiu: Amanida Sílvia, Gaspatxo “full-equip”, Arròs negre, Xarrup de menta …

Tardor: Rovellons a la brasa, Barreja de bolets …

A finals de gener fan durant dos mesos les ” Jornades de Cuina d’Aran “, durant les quals elaboren alguna de les receptes mes típiques de la cuina tradicional de la Val d’Aran, així com productes de la vall com el Paté de Lés.

També ofereixen cobert diari de dilluns a divendres al migdia.

Els seus dies de descans son el diumenge nit, dilluns nit, tot dimarts  i dimecres nit, excepte vigílies i festius.

Tanquen per vacances quinze dies al Juliol i quinze al Gener.     

Disposen de dos menjadors, amb una capacitat màxima de 50 comensals cadascun, amb decoració rústica, parets de pedra, llar de foc i aire condicionat. 

Disposen de servei wifi

Cuina: Josep Abril i Maria Abril

Menjador: Toni Abril i Silvia Galbany

Restaurant Xeflis, SL

Camí de Vilassar de Dalt nº 15 – Cabrils 08348

Telèfons 937508195 i/o 937508983

http://www.xeflis.cat/ 

xeflis@xeflis.cat

Anuncis

Els comentaris estan tancats.