Restaurant Cantallops


restaurant cantallops

Cuina bascocatalana d’autor

El restaurant Cantallops es troba a Cantallops, al carrer Santa Margarida núm. 34, a només 5 minuts de Vilafranca. La seva cuina es defineix com bascocatalana d’autor. La cap de restaurant és Marta Bosch i compta amb l’ajut del xef Borja San Martín, natural de Navarra i format a l’escola Luis Irizar de Sant Sebastià.

El menú diari se serveix de dimarts a divendres, pel preu de 12 € i amb diferents suggeriments. Durant el cap de setmana s’ofereixen menús entre 20 i 30 euros i menú degustació per encàrrec.També fan esmorzars de plat de dimarts a diumenge, així com menús concertats per grups i celebracions. 

Com a plats recomanats, al Cantallops destaquen els pebrots del piquillo a la llenya i caramel·litzats, la paella de muntanya (amb botifarra, carxofes i ceps), el carpaccio de foie amb puré de poma, la vinagreta de balsàmic i pa de panses i nous, la mitjana de bou, el bacallà gratinat amb mussolina lleugera d’all, tomàquet sec, poma i ametlla, el calamar amb ceba lionesa, el pastís Tatin de temporada, el couland artesà, entre molts altres plats….

Adreça: C/ Santa Margarida, 34. 08793 – Cantallops – Avinyonet del Penedès.  

Telèfon: 93 897 01 85. 

Horari: Obert de dimarts a diumenge, de 9 a 20 h.

Menú: de dimarts a divendres, 12 euros. Dissabtes i diumenges, entre 20 i 30 euros.  

Els comentaris estan tancats.