Pastís de formatge amb cireres en almívar


 

Ingredients per a 4 persones:

600 g de formatge fresc de cabra 

400 ml de llet 

5 ous 

350 g de cireres 

150 g de sucre

150 ml d’aigua mineral

Elaboració:

Per començar, feu l’almívar de les cireres: poseu en una cassola la mateixa quantitat d’aigua i de sucre, afegiu-hi les cireres senceres i deixeu-ho coure durant 5 minuts.

Seguidament, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. A continuació, poseu en un bol el formatge tallat a trossos, els ous, el sucre i la llet; tritureu-ho tot amb la batedora. Després, poseu la crema en una safata i poseu-la a coure al forn, al bany maria, durant mitja hora. Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i desemmotlleu-la. Ja per acabar, emplateu el pastís i poseu les cireres en almívar al costat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s