Costelles de porc amb pastís de patata i formatge


 

Ingredients per a 4 persones:

4 costelles de porc

formetge tendre a làmines

2 patates grans

formatge ratllat

1 ou

pa ratllat

farina

oli

sal

pebre

 

Elaboració:

Talleu les costelles en forma de ventall perquè es fregeixin millor. Peleu i talleu les patates a la mandolina, coeu-les en oli a foc lent i deixeu-les poc fetes perquè han d’anar al forn. 

En una plata de forn, poseu-hi una capa de patates i salpebreu-les. A sobre, poseu-hi les làmines de formatge i aneu fent capes alternant la patata i el formatge (l’ultima capa ha de ser de patata). Escampeu el formatge ratllat per sobre i introduïu-ho al forn preescalfat a 180º uns 10 minuts. Arrebosseu les costelles salpebrades amb farina, ou i pa ratllat, fregiu-les i presenteu-les amb un tros de pastís.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s