Emendins blanc 2006 – nota de tast


emendis1.jpg

Blanc fermentat en barriques noves de roure a una temperatura inferior als 17ºC i sotmés a batonatge dos cops per setmana durant els 4 mesos de criança.

Visualment presenta una llàgrima densa i una capa amb reflexos verds i daurats.

En nas s’aprecia una combinació de fruita tropical i blanca que recorda la pinya i el plàtan i, en segon terme, unes aromes més dolces i balsàmic amb notes de gra fi de cafè.

És un vi ideal per acompanyar marisc, peix, cuina elaborada, formatges, ibèrics… o per degustar fora d’apats i en bona companyia. S’aconsella servir-lo a 12-14ºC.

 

Celler/ Finca Emendis

08732 Castellet i la Gornal – tel. 93 818 61 19

Varietats/ 65% chardonnay, 35% xarel·lo.

Origen/ Denominació d’origen Penedès

Preu orientatiu/ 12 euros

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s