Vichysoise


Ingredients per a 4 persones: 
2 porros grans 
1 ceba 
1 patata 
1 pastilla de concentrat de pollastre
aigua 
sal 
pebre 
oli 
 
Elaboració: 
Talleu la ceba i sofregiu-la en una olla amb oli, netegeu els porros i talleu-los a rodanxes, peleu la patata i talleu-la a troços. Un cop la ceba estigui cuita, afegiu-hi el porro i sefregiu-lo una mica. Cobriu el sofregit amb aigua i quan comenci l’ebullició poseu-hi la pastilla de concentrat. Salpebreu i afegiu-hi la patata tallada. Coeu-ho durant 25 minuts, tritureu-ho tot amb la batedora i serviu-ho fred o calent. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s