Coliflor amb beixamel


 

Ingredients per a 4 persones:
1 coliflor
150 gr de bacó
farina
llet
sal
nou moscada
pebre
mantega
oli
formatge rallat
Elaboració:
Talleu la coliflor a trossets petits i bulliu-la en aigua salada durant 8 minuts. En una paella amb oli enrossiu el bacó tallat a daus. Feu una beixamel i poseu-li sal, pebre i nou moscada. En una plata per al forn poseu la coliflor ben escorreguda, el bacó i la beixamel. Tireu-hi el formatge rallat per sobre i gratineu-ho.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s