Púding de café a la canyella


 

Púding de café a la canyella

Ingredients per a 4 persones:
2 ous
2 rovells d’ou
250 ml de nata líquida
250 ml de llet
t80 g de sucre glacé
2 cullerades de cafè soluble
1 branquilló de canyella
 
Elaboració:
Preescalfeu el forn a 180 graus. Barregeu la llet i la nata líquida en un pot i porteu-lo a ebullició. Afegiu-hi el café i la canyella i retireu-lo del foc. Deixeu-ho reposar durant 5 minuts i coleu-ho. En un bol, barregeu els ous amb els rovells i el sucre, aboqueu-hi lentament la llet i remeneu-ho; repartiu la barreja en 4 motlles individuals i tapeu-los amb paper d’alumini. Coeu-los al bany maria dins del forn durant 20 minuts. Serviu-los a temperatura ambient o freds. 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s