Ous durs farcits


Ingredients per a 4 persones: 
4 ous 
maionesa 
1 llauna de bonítol del nord en oli d’oliva
Cibulet
 
Elaboració: 
Bulliu els ous amb aigua, sal i vinagre durant 10 minuts i refredeu-los. Peleu els ous i talleu-los per la meitat, separeu els rovells i poseu-los en un bol. Afegiu-hi el bonítol i remeneu-ho amb la maionesa i el cibulet tallat. Llgueu-ho tot i farciu les clares. Serviu-ho ben fred. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s