Musclos a la marinera


 

Ingredients per a 4 persones: 

1 ½ Kg de musclos

1 ceba

1 tronc d’api

1/2 porro

1/2 pebrot vermell

2 alls

pebre mòlt dolç o picant

farina

1 copa de vi blanc

2 fulles de llorer

oli i sal

Elaboració:

Netegeu els musclos, poseu-los en una cassola, afegiu-hi les fulles de llorer i la copa de vi, tapeu la cassola amb una tapa i coeu-los fins que s’obrin. Peleu l’api i trossegeu-lo junt amb les altres verdures, poseu-les en un altre cassola i saltegeu-les amb oli d’oliva. Quant els musclos s’hagin obert, deixeu-los amb una sola conquilla, coleu el caldo de la cocció i reserveu-lo. Quant el saltejat de verdures estigui al punt afegiu-hi una culleradeta de farina i deixeu que s’enrosseixi una mica. Afegiu-hi un pessic de pebre picant o dolç, el suc dels musclos i quan trenqui el bull afegiu-hi els musclos. Deixe-ho coure durant 5 minuts i serviu-ho calent.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s