Gambes al forn


 

Ingredients per a 4 persones: 

16 gambes (poden ser congelades) 

4 alls 

julivert  

pebre vermell picant o dolç (opcional) 

1 copa de vi blanc 

oli 

sal 

pebre 

 

Elaboració: 

Aboqueu la copa de vi en una safata per al forn, col·loqueu les gambes i saleu-les. Escalfeu el forn a 180º, en un morter piqueu els alls i el julivert, afegiu-hi l’oli i el pebre vermell, barrejeu-ho  tot i aboqueu-ho a sobre les gambes, poseu-ho al forn i coeu-ho 15 minuts. Serviu-ho ben calent.


 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s