Flam de porros i gambes


Ingredients per a 4 persones: 
12 gambes
1 porro gran
4 ous
nata líquida
farina de blat de moro
pa ratllat
julivert
sal
pebre 
oli 
 
Elaboració: 
Fer un caldo amb els caps i les pells de les gambes, saleu-ho, coeu-ho durant 10 o 15 minuts i reserveu-ho.Netegeu i talleu els porros a rodenxes, poseu oli en una paella i fregiu-ho a foc lent. Agafeu un altre paella i fregiu lleugerament les gambes. En un bol bateu els ous amb la nata líquida i un pessic de sal. Unteu els motlles amb mantega i pa ratllat i, a cada un, poseu-hi una base de porro, a sobre 3 gambes i, a continuació, el batut d’ous i nata. Coeu-ho al forn al bany maria a uns 180ºC, durant uns 10 o 12 minuts. Coleu el caldo de les gambes amb el colador xinès, porteu-lo a ebullició i espessiu-lo amb farina de blat de moro. Afegiu-hi el julivert picat i rectifiqueu de sal. Serviu cada flam individualment i guarniu-lo amb la salsa de gambes per sobre. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s