Duet de fruites


 

 

Ingredients per a 4 persones: 

250 g de maduixots 

250 g d’albercocs

6 cullerades soperas de sucre

vinagre 

pebre

nata líquida

Elaboració: 

El dia anterior, netegeu els maduixots, trossegeu-los i fiqueu-los en un bol. Afegiu-hi 3 cullerades soperas de sucre, una rajolí de vinagre i un pessic de pebre. Removeu-ho bé, tapeu-ho i ho deixeu tot un dia a la nevera. 

Netegeu els albercocs traieu-los el pinyol i trossegeu-los. Feu un almívar amb aigua i sucre i poseu-los a coure durant deu minuts.

En un got de la batedora poseu-hi els maduixots amb el seu suc i els albercocs sense l’almívar, que haureu reservat. Triture-ho bé i si us queda massa espès, afegiu-hi una mica d’almívar. Abants de presentar el plat, afegiu-hi un toc de nata líquida. Serviu-lo ben fred.


 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s