Anec al cava


 

Ingredients per a 4 personas:

1 ànec mut (famella) 

pell de llimona i taronja

1/4 de litre de cava brut

1/4 de litre de vi blanc

aigua

sal 

pebre

 

Elaboració:

Poseu en una cassola freda (abants de posar-la al foc), sal, pebre i les pells de la taronja i la llimona. Tot seguit, poseu l’anec sobre les pells i afeigiu-hi el cava el vi. Per acabar, cobriu-ho amb aigua i coeu-ho durant una hora i mitga.


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s